Fotbalistky čeká opět po roce pohárové derby ve Zlíně

IMG_7889

Už v pátek čeká fotbalistky Slovácka duel třetího kola Poháru žen FAČR, v němž se utkají ve Fotbalovém areálu Vlastislava Marečka na zlínské Vršavě s ženami z FC Zlín. Zápas na umělé trávě v tréninkovém centru domácího klubu odstartuje v 17:30.

Staré přísloví říká, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, jenže v pátek bude porušeno, protože bez dvou dnů přesně po roce, se Slovácko opět představí ve stejné fázi poháru na půdě týmu z krajského města. Účastnice prvního kola Ligy mistryň však nečeká jednoduché utkání, čehož si je vědom i trenér Miroslav Zbořil, který loňské derby sledoval pozorně přímo na místě: „Čeká nás poslední zápas podzimu, kterým je stejně jako loni pohárové derby ve Zlíně. Domácí hráčky budou určitě mít zvýšenou motivaci, bude to pro ně výzva poprat se o co nejlepší výsledek. My, ale nechceme vůbec nic podcenit a připravujeme se, jako na každý jiný zápas. Věříme, že přijdou i fanoušci a těm se budeme chtít odvděčit kvalitním výkonem tak, abychom podzim zakončili co nejlépe.“

Loňské utkání 3. kola Poháru žen FAČR ovládly hráčky z Uherské Hradiště, které rozstřílely domácí fotbalistky v poměru 12:0, když skóre otevřela Aneta Polášková, která nakonec zaznamenala čtyři branky, dva zásahy si připsala Tamara Morávková, Denisa Jonášová a Jana Žufánková a jednou se radovala Klára Bláhová a Sabina Střížová.

Přijeďte nás do Zlína podpořit a rozloučit se s námi v posledním utkání tohoto roku!