Na Městském fotbalovém stadionu je tento týden živo. Po McDonald’s Cupu, můžete navštívit finále OFS a Dětský den se Sporťákem

sportak23

Opravdu živo je tento týden na Městském fotbalovém stadionu v Uherském Hradišti kde se v pondělí a úterý uskutečnil svátek fotbalu v podobě finále McDonald’s Cupu.

V pátek pak fotbalový stadion v Uherskem Hradišti přivítá již tradičně finále poháru OFS. I zde bude program probíhat celé odpoledne, kdy od 13:30 se uskuteční finále žáků (TJ Sokol Prakšice-Pašovice vs. TJ Topolná), od 15:45 se odehraje finále dorostu (1.FC Polešovice vs. TJ Sokol Hradčovice). Vše vyvrcholí podvečerním zápasem o okresní pohárovou trofej mezi TJ Sokol Horní Němčí vs. Spartak Hluk “B”. 

Nabitý program se uzavře v sobotu, kdy od 10:00 do 18:00 proběhne v areálu Městského fotbalového stadionu Dětský den se Sporťákem. Děti si mohou vyzkoušet až z 15ti druhů sportů za asistence profesionálních trenérů – golf, šerm, badminton, tenis, judo, box, hokej, fotbal a další.

Dětský den se Sporťákem je určen především pro děti, které mají chuť se hýbat. Můžou si vyzkoušet různé druhy sportů, zaskotačit si na skákacích hradech, pobavit se s klaunem Brdíkem, zakouzlit si s kouzelníkem Šeklinem nebo si zasoutěžit v zábavné stezce s centrem Akropolis. Děti mají vstup zdarma a celodenní vstup pro dospěle je 100 Kč.

V rámci sportovního dětského dne se odehraje rovněž mezinárodní turnaj B&B CUP v kategorii hráčů U10.