Předprodej vstupenek na zápas „Lvíčat“ se Slovenskem, který se odehraje v Uherském Hradišti

vlajkonosi-vlajka

Reprezentační tým do 21 let v září zahájí novou etapu přípravným duelem se Slovenskem, který se uskuteční ve čtvrtek 7. září od 18:00 v Uherském Hradišti. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na webu Ticketportal

Vstupenky na zápas, který je zároveň generálkou na první zápas v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy na Islandu (12. září), jsou k dispozici ve dvou cenových kategoriích 150 a 100 korun.

Aktivní fanoušci si mohou vstupenky kupovat na severní tribunu do Sektoru B3 v hodnotě 100 Kč.

Vozíčkáři mohou (zdarma) rezervovat vstupenky na e-mailové adrese vstupenky@fotbal.cz. Na stejné adrese získají informace k získání vstupenek také dětské organizované skupiny.  

Děti do 150 centimetrů mají na vstupenky padesátiprocentní slevu. 

Duel proti Slovensku je posledním testem týmu Jana Suchopárka před začátkem blížící se kvalifikace o postup na mistrovství Evropy, které hostí právě Slovensko. „Lvíčata“ v základní skupině kromě zmíněného Islandu narazí ještě na Dánsko, Wales a Litvu.

Na šampionát postoupí přímo vítězové devíti kvalifikačních skupin a tři nejlepší týmy z druhých míst. Dalších šest mužstev z druhých pozic zamíří do baráže, v níž se utkají standardním vyřazovacím způsobem o poslední tři volné pozice. 

Česká reprezentace bude v kvalifikaci usilovat o třetí postup na ME za sebou.